Hva er Lama loggen?

Lama loggen er fagbloggen utenom det ekstreme. Visste du at ordet "lama" faktisk betyr "lærer"? Denne bloggen unner deg å lese utenomjordiske innlegg om faglige ting i Media og Kommunikasjons veien. Kan forekomme andre spesielle innlegg o.o Enkelt og greit, kort og godt fortalt.
Då lesast me!
Lamaspytt Solfrid!

søndag 26. desember 2010

Nynorsk, det nye ”hotte” på pråkfronten!

Heil unormalt!
Klokken tikker, tiden går, men kommer allikevel aldri noen vei i år, enda mindre fram til døra. Hvilket dette revolusjonerende skribleriet vil. Det vil feste seg til ubevisstheten, spaltes om til et mesterverk og bli det DU snakker om i morgen!

I Medier og Kommunikasjon har vi et eget fag som heter PTF, prosjekt til fordypning. Her kunne vi velge mellom ulike retninger vi ville fordype oss i. Eks. foto, grafisk design, film og lyd osv. Journalistikk var en klar favoritt. Hvor jeg kunne forbedre mine skriveskills og kreativitet.
En av oppgavene vi fikk var å lage en radioreportasje. En utrolig kjekk oppgave! Jeg kunne la kreativiteten min spire uten stopp, intervjue fantastiske, unormale mennesker og klæsje på de rareste lydeffekter. Du så morosamt! Alt skulle redigeres i Soundbooth. Noe vi måtte ha med var: innledning, intervju, blokk og miljølyd. Et tema var også noe vi måtte ha i radioreportasjen vår. Temaet mitt var soleklart. Nynorsk! Nærmere bestemt: Nynorsk, det nye ”hotte” på språkfronten! Et ”exiting theme”, for å si det på gode engelsk. Nedenfor har dere godbiten av alle godbiter. Kongen over alle konger. Let’s play! Vafler er godt… 



          
Dette innlegget er dedikert til Lama loggens absurde forbindelse, http://dettestemmerikke.blogg.no/. En av dens administrator er hovedintervjueobjektet i radioreportasjen. Vi i Lama loggen vil nok en gang takke dem! Noe vi også kverulerer rundt er om vi skal gjøre radioreportasjen offentlig. DVS. fått den på lufta, på en eller annen radiostasjon. Hva sier dere?

Lamaspytt Solfrid! 


1 kommentar:

  1. this be Cowboyhatt

    O___o

    du bytta ud meg jah =__=

    *is offended*

    xDD
    morsmomt me alle dei lydeffektane 8D

    SvarSlett