Hva er Lama loggen?

Lama loggen er fagbloggen utenom det ekstreme. Visste du at ordet "lama" faktisk betyr "lærer"? Denne bloggen unner deg å lese utenomjordiske innlegg om faglige ting i Media og Kommunikasjons veien. Kan forekomme andre spesielle innlegg o.o Enkelt og greit, kort og godt fortalt.
Då lesast me!
Lamaspytt Solfrid!

onsdag 29. september 2010

Første innlegg! -T-skjorte prosjektet

Mornings! :D
Dette er og blir det første innlegget i Lama loggen. High five! ;)


Som sikkert ikke alle vet så går jeg media, på Vågen vgs, og denne uken og ut neste har vi fått i oppdrag å lage en fagblogg om nettopp det vi har gjort og gjør i faget "Media og kommunikasjon". En advarsel til alle der ute kan denne fagbloggen bli til noe utenom det ekstreme.


Det aller første og beste vi begynte med i disse mediatimene var ett t-skjorte prosjekt som vi hadde i ca. en uke. Vi skulle få lov til å være designere av en t-skjorte kolleksjon! Du så utenomjordisk! Idemyldringen vår var ett kaos uten like. Alt fra sametema til sjømannstema. Fantasi er noe denne klassen har i søppelsekkevis. Ingen underdriving for å si det sånn. Ideene poppet helt ut av det grå. Etter idemyldringen var produksjonen i gang. Klipping og maling, tusjing og ødelegging, emodesign og grønnsaksdesign. Når all produseringen var ferdig, var det ut på catwalken, mens selvvalgt musikk dundret i bakgrunnen. Min gruppe hadde Tomastoget som stemningsmusikk. Her har du ett bilde av noen designerspirer med kunstverkene sine:






















Det min gruppe hadde som tema var "Rip off". Genialt design som en revet sau og en revet blomst. Stolt av gruppen jeg hadde. Designet passet jo bare helt perfekt til Tomastogetsangen! Her er noe som skulle vært gravert inn på reklameplakaten for kollesksjonen vår:


RIP OFF
-your clothes
The brand who is an rip off for every shop.
Clothes who is eye catchy with a big C.
It´s your supernatural clothes!


Vart du skremt no? Dette var alt for nå *snufs snufs*, men me lesast snart. ;)
Lamaspytt Solfrid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar