Hva er Lama loggen?

Lama loggen er fagbloggen utenom det ekstreme. Visste du at ordet "lama" faktisk betyr "lærer"? Denne bloggen unner deg å lese utenomjordiske innlegg om faglige ting i Media og Kommunikasjons veien. Kan forekomme andre spesielle innlegg o.o Enkelt og greit, kort og godt fortalt.
Då lesast me!
Lamaspytt Solfrid!

mandag 25. april 2011

Sardinboksetikettdesigner

Shark!

Bruk og kast, da er rådyra gode. Vi i Lama loggen går etter bruk og gjerne bruk det et par, tre ganger til, med vrien å utvikle ideen ytterligere. I dette neseblikk ser Lamaen ut til å bli en sensasjon. Den pryder nemlig en sardinboksetikett!

MUST Norsk grafisk museum og Norsk hermetikkmuseum utfordret alle VG1 elever ved medier og kommunikasjonslinjene i Rogaland til å jobbe med bidrag til iddisdesignkonkurransen ”IDDIS 2011”. En iddis er en hermetikkboksetikett som tidligere fungerte som reklame på hermetikkbokser.
Elevene har konkurrert om å designe etiketter med målet: få ungdom til å spise sardiner. 5 vinnere, og 5 bidrag fikk hederlig omtale. 5 + 5 = 10

Selve oppgaven lagt ut på It's:














Jeg, administrator i Lama loggen kan herved medele at jeg har Lama på hjernen. Sardiner og kalkuner får være hodeplagg.

Skissering på sitt beste i Illustrator:


















Ide blir til virkelighet, Andes Alpakkasardiner:

En av fem vinnere, "IDDIS 2011"







































Bilder fra kunngjøringen av "IDDIS 2011":

Deltakere og publikum står som sardin i boks


















Vinnere og deltakere med hederlig omtale nettopp premiert med "Moods of Norway" t-skjorte


















7 av 10 premierte bidrag kom fra Vågen VGS! Så neste gang du trenger en sardinboksetikettdesigner, kontakt Vågen VGS på tlf. 51 92 15 00. Hvis du tør...



Lamaspytt Solfrid sardinboksetikettdesigner!